Squisepaulupe's All Club

Wooly Bully

Skönt att få det gjort

När det kommer till kläder är det nästan alltid något plagg som ligger i tvättkorgen alldeles för länge, kan vara för att det står handtvätt eller kemtvätt till exempel. Det tycker jag är lite irriterande att det ligger och bara väntar på att bil tvättade men så kanske man tycker att det är lite segt och så tar man sig inte den tiden som man borde med att få det gjort.
För det är verkligen så skönt när man väl får iväg kläderna på kemtvätt så att man kan börja använda dom igen och slippa se dom längst ner i tvätt korgen. Ja det är verkligen något alla borde ta tag i, det känns så mycket bättre efteråt. 

Finns många bra ställen

Ja det finns många bra ställen som man kan lämna sin tvätt och det är ju bra att det finns många som man kan gå till.
Man kan lämna in den på kemtvätt i kungsholmen och det är ju bra för att det är centralt och så vidare. Det finns många bra ställen och man måste börja på ett ställe och se vad man tycker och göra det bästa av det.
För hur som helst så måste man ju få kläderna tvättade och rena så att man kan börja använda dom igen. Det är ju för tråkigt om man inte kan använda dom utan att dom ligger och skräpar i tvättkorgen ett halvår. 
Så ta tag i det och få det gjort bara så kommer det att bli så bra och det kommer att kännas väldigt skönt när det är gjort och man kan börja använda dom kläderna igen som man så gärna vill använda-

Så göra slag i saken och få det gjort, det är ju så skönt när man få sånt gjort som man har haft i bakhuvudet en längre tid. Så gör det bara.